Er komt een moment in je leven,
dat je wilt geven.
Dat je samen wilt zijn,
dat je wilt delen; al je vreugde en pijn.
Dat je al het kwade achter je wilt laten,
om goed te doen en nooit meer te haten,
Dat is het punt waarop ik jou heb gevonden
om je nooit meer los te laten.
Het moment is dan daar om van je te houwen,
en samen met jou aan onze toekomst te bouwen.
Het moment waarop onze ziel en harten samenkomen,
waardoor onze gevoelens in één lijn zullen stromen.
Dat is het moment waarop we zullen geven,
onze liefde
gevoelens
harten en
ons leven!
Het zou leuk zijn als je je reactie naar me toemailt.
groetjes Serenity