Kersmis is de geboorte van Jezus
het is een dag die al eeuwenlang gevierd wordt
met een mooi versierde kerstboom,
waaronder pakjes van alle formaten,
een uitgebreide tafel,
zingende en dansende kinderen
en om het af te maken,
sneeuw die langs de ramen naar beneden dwarrelt.
Maar wat is Kerst als je alleen bent?
Als er geen pakjes onder de kerstboom liggen
en als de sneeuw zwart is?
Als de kinderen verhongerd
en verkoud aan de kant van de straat zitten?
Zo zijn er verschillende mensen over heel de wereld,
die Kerst op deze manier moeten "vieren".
Daarom wilde ik even stil staan
bij de gedacht dat ik het toch wel getroffen heb.
En dat ik iedereen wil danken!!
Prettige kerst!!