ik zal die dag nooit vergeten,
en jou zeker niet vergeven
jij bracht zoveel schaade aan
kon ik maar zeggen : ik wil dat jij dit niet had gedaan
maar dat gaat niet.
dit bezorgt me echt wel een groot verdriet
jij hebt mijn gezin gewoon verwoest
mijn vader met valse beschuldigingen opgezadelt
maar als ik dit over jou zou zeggen is het waar.
hij bracht geen schade aan, maar wel jij.
als ik daar aan denk, wordt ik zo kwaad. hoe durft hij, ons zo iets aan te doen???
ik snap hem niet.
en dit moest allemaal gebeuren op 8 april 2000 dit is mijn broer zijn verjaardag hoe durf je