Neem mij mee
Water, water, neem mij mee
Golven wild en toch weer zacht
Laat me drijven in de nacht
Laat me zwalpen op de baren
Laat me in het duister staren
Water, water, neem mij mee
Spoel m’n zorgen weg
Laat ze achter in de zee
Ik laat me leiden
Mak en gedwee
Water, water, streel mijn lichaam
Neem me mee,
op je zilveren spiegel
Laat het weerspiegelen
Onder het licht van de maan
Water, water,
Vermeng jezelf met elke traan
Water, water, neem mij mee
Geef me waarvoor ik ben gekomen
Neem alles van me weg….
Neem wat je ook maar wil
Ik hou me rustig,
hou me stil
Neem van me weg
Waarvoor ik ben gekomen
Alleen, water,
laat me m’n dromen…