<24 december 2001>
Ik denk aan jou...
De kerstgedachte in mijn achterhoofd
Maar ik weet zeker
Dat de kerst mijn verlangen naar jou niet dooft
Ik wil je tegen me aan hebben
Jouw warmte kunnen voelen
Mijn mond op de jouwe, een hand in mijn haar
En de andere op mijn been
Wat is kerst, zonder jou?
Tuurlijk... met familie is het ook erg fijn
Maar net als vandaag, met de kou
Zou ik het liefst naast jou voor de openhaard zijn
De hele kerstavond... lig ik nu in bed
Helemaal alleen...
Ik moet ten eerste jou al zo ontzettend missen
Maar ook mijn familie heb ik nu niet om mij heen
Ik hou van je, Dennis
kusjes,
Kimberley