De Liefdes Klok
De klok begon zijn eerste
Pure, Prachtige,Heldere
Mooie tonen te slaan
En ze verspreiden zich
Ze klonken hemels
En ik
Ik liet me mee gaan
Maar de tonen
Werden triester
Door de tijden
Zij ging als maar
Langzamer slaan
Wilde niet meer op tijd lopen
En sprak een andere taal
De stille slagen
Zijn nu bijna niet meer
Te verstaan
Hoe lang
Zal zij nog blijven slaan
Dat blijven open vragen
Soms, blijft ze helemaal
Stil staan
En wil niet verder slaan
Ze wil geen mooie slagen, meer slaan
En voor altijd
Zal zij dan stil blijven staan
Je zal die klank
Nooit meer kunnen verstaan
Zij zal nooit meer
De puurheid van die klanken
Kunnen slaan
Daarom
Zal de klok van de liefde
Stil gaan staan
Omdat zij nooit meer
Haar pure en bijzondere
Mooie prachtige Heldere tonen
Zal kunnen staan
Jet