Ik schrik wakker
Vroeg in de ochtend
Ik kijk om me heen
Maar zie niets
Er word bij de deur gerommeld
Er word een sleutel in het slot gestoken en omgedraaid
Het licht word de kamer binnen gezogen
Het verblind me, een zwarte gestalte in de deuropening blijft over
Hij draagt een hoed
En een riem met een stok eraan
Hij roept wat en lacht
Maar ik versta hem niet
Ik blijf roerloos zitten
Kijken wat hij doet
Hij stapt op me af
En pakt mn pols
Hij sleurt me uit bed
Geeft me een trap na
Ik kruip naar een hoekje van de lege kamer
En krimp in een
Er komen nog twee gestaltes de kamer binnen
Beide in lange jassen
Ze lopen naar me toe
En pakken me vast
Een pakt een grote spuit
En richt hem op mn arm
Ik schrik wakker
Vroeg in de ochtend
Kijk om me heen
Maar zie niets
Er word aan de deur gerommeld
Hij zwaait open
Het licht word de kamer binnen gezogen
Het verblind me, een zwarte gestalte in de deuropening blijft over
Een vrouwen stem zegt:
“Simon moet jij niet eens naar school?”
Shit denk ik
Mn eerste school dag en nu al te laat