Speciaal rond deze dagen,
denk ik aan de mensen,
die met slechts enkele maar grote wensen,
stiekem genegenheid vragen.
Terwijl er bij ons wordt gefeest,
hebben zij enkel hun eenzaamheid,
en net in deze tijd,
voelen ze die het meest.
En als ik dan zo denk,
als iemand hen maar eens kon geven,
wat ze missen in hun leven,
zijn liefde en warmte toch het mooiste geschenk.