Is het zo ?
Dat mijn liefde
moet buigen
als een bloem
die zijn schoonheid
verbergt,
voor de winter
die komen gaat...
Is het zo ?
Dat mijn verlangens
verloren gaan
in dromen,
die altijd
dromen zullen blijven...
Is het zo ?
Dat alles
wat nu is,
morgen nooit meer
als gister zal zijn...
Is het zo ?
dat mijn gevoelens
voor jou
Nooit uitgesproken
mogen worden,
omdat dit misschien
anderen kwetsen zal...
Is het zo ?
Dat ik verder leef,
met angst
weer te houden van
Weer ooit afscheid
te moet nemen van
de liefde in mijn leven...
Is het zo ?
Dat ik niet, nooit
antwoorden zal krijgen
Altijd zal blijven zoeken
naar hoe,
ik het meeste leven
uit dit leven kan halen
Samen met.......
Jou ???