De liefde…
“Ik hou van je”is makkelijk om te zeggen,
Die woorden zijn ook handig als je iets moet bijleggen.
Je zult de woorden ook waar moeten kunnen maken
Ze zullen het diepste van je hart moeten raken.
Want doen ze dat niet,
Dan gaan ze je aan zien voor een vieze hypocriet.
**
Je moet altijd eerlijk en trouw zijn,
Ook al maak je dat soms heel erg klein
Oprecht is ook heel belangrijk,
Anders is het niet vertrouwelijk
Om die persoon om je heen te hebben
En dan is het vooral moeilijk om hem lief te hebben
**
Ze zeggen dat een jongen knap moet zijn,
Maar voor mij maakt het niks uit het is natuurlijk wel fijn.
Het innerlijk gaat het bij mij vooral om
Dat is voor mij de bron naar de rijkdom.
**
Vele jongens zijn moeilijk te handhaven
Ze willen meer dan ze kunnen aanvaarden.
Dat is vaak moeilijk te begrijpen
Want daar zullen ze nog in moeten rijpen.
- Tessy -