Het is maandagochtend
uur of tien
nog maar vijf dagen
voordat ik hem weer zal zien
Er is alleen één probleempje
die tijd
gaat zo tergend langzaam
ik mis je
echt fokking erg
zonder jou benk ik zo eenzaam
Het is maandagochtend
nu 8 minuten over 10
dit
is precies wat ik bedoel
die stomme rot klok ook
tik eens wat sneller
ik haat dit gevoel
Nog steeds maandagochtend
tien uur vijftien
nog 5 lange dagen wachten
voordat ik hem eindelijk weer kan zien