Een nieuwe vriendin,
Heeft je leven nu meer zin?
Een nieuwe ruggensteun,
Iemand waar ik soms tegen leun,
Een nieuwe bron met kracht,
Met een peperkoekenhart zo zacht.
Ze noemt Chiara, en heeft rosse haren,
Ik wou dat ik zulke vriendinnen voor altijd kon bewaren.
(dit heb ik geschreven voor chiara, een nieuwe vrioendin van me, die ik echt wel kon gebruiken, bedankt hé)