kretiek, kretiek,
dit is het enige wat jullie kunnen geven
dit maakt mij zo ziek
moet ik dan zo verder leven?
altijd ruzie, altijd boel
alleen maar voor een goed doel
ik kan het niet meer aan
waarom kan ik nu niet gaan?
waarom moet ik hier blijven leven
en steeds alles opnieuw geven
ze doen dit toch ook niet
daardoor heb ik zo'n groot verdriet
kan er echt niemand van mij houden
zo iemand, die me altijd beschermen zouden
iemand dat ik in mijn armen kan nemen
iemand die zijn liefde aan me schenkt
want die persoon mis ik
want ik ben hem verloren