jij je verdienden niet te sterven
je was pas geboren
nog zo jong
je kreeg gewoon geen kans voor te leven
ik was zo blij dat ik een neefje bij had
maar sterfden al heel snel na de geboorten
en je was zo gezonde had 10 vingertjes 10 teentjes
maar in mijn gedachten besta je nog
vandaag ben je jarig ik kan je geen 3 kusjes geven
2 jaar ben je geworden maar dat kan niet geviert worden
ik zal aan je blijven denken ook al leef je niet meer
ripp !