Door iedereen bemind.
Je engelenharen ontspinnen zich in de wind.
Je lichaam schijnt in iedere tint.
De ziel van jouw is er een uit duizenden en
elke kreet van levensvreugde die je hoort
wordt door jouw verwoord in een liefdesdaad.
Zonder enige schroom of haat.
Je hoort alle gebeden ook al heb je geleden.
Vrij en open dans je in de zee
al was je een wonderfee.
Daarom zullen alle wonden van de mensheid door jouw worden genezen
vanaf die tijd dat je ster is gerezen.
Vrede is een droom die je met hen zal delen
en de aarde zal daardoor helen.
Je liefde zal dan weer stralen en spreken in alle talen.