Hallo "Babe"
Als je je erg eenzaam voelt
Doet dat soms pijn van binnen
Maar met het lezen van deze zinnen
Kan je het verdriet snel verdringen
Want al voel je nu helemaal alleen
Kijk eens goed in het rond
Er zijn zoveel mooie dingen om je heen
Terwijl je dacht dat ge er nu alleen voor stond
Vandaag heb je misschien een erg groot verdriet
Morgen gaat het beter, zodat je alles anders ziet
Aanvaard wat je niet veranderen kan
Maar verander dat wat je niet aanvaarden kan
Dromen doe je als kind
Al heel vroeg heb je wensen
Je ziet dan nog als kind
Alleen maar goede mensen
Langzaam leer je in het leven
Dat de zon niet altijd schijnt
Dat je ook heel moet geven
Dat een korte maar mooie tijd verdwijnt
Toch is het fijn om te dromen
Hoe het allemaal kon zijn
Dat het weer niet is uitgekomen
Hoe het allemaal kon zijn
Maar je leert dan wel te waarderen
Wat het leven jou ook gaf
Dat is wat je moet leren
Blij te zijn met iedere komende dag
Kijk niet terug op de teleurstellingen van gisteren
Maar leef naar de dromen van morgen
Misschien heb je moeilijke momenten nodig
Om daarna het geluk beter te kunnen proeven
Geluk ligt verscholen in momenten van het leven
Zo is het aan iedere gegeven
Wie deze momenten van vreugde herkent
Wordt door het leven heel aardig verwent
De tijd om te leven blijft even lang
Of je hem nu al lachend of huilend doorbrengt
Berg een mooie herinnering op in je gedachten
Gebruik deze dan in slapeloze nachten
Soms geeft het leven veel tegenslagen
Aarzel dan niet om hulp te vragen
Het leven is niet zonder zorgen
Denk liever aan de dag van morgen
Soms lijkt het verleden
Veel mooier dan het heden
Maar hoe snel wordt dat vergeten
Dat het toen ook wel eens heeft tegengezeten
Toch is het fijn om te dromen
Hoe het allemaal kon zijn
De hemel bereik je niet
Zonder wolken te doorkruisen
Ieder kent wel eens droeve tijden
Maar laat niet lang uw jong leven eronder lijden
Door ongelukkig te zijn over wat men niet meer heeft
Bederft men wat men wel nog heeft
Eerst is je wereld groot, je kunt dromen tot en met
Maar heel dicht bij de dood, is hij niet groter dan je bed
Maar als het wonder is geschied waarop je wil hopen
Dan gaat als je ogen sluit, een nieuwe wereld terug open
twoaene