Ik voel me alleen
Ik zie mensen om me heen
Die naar de kerk gaan
Dicht tegen elkander aan
Waarom mis ik dat zo hard
Ik heb dit toch nooit gehad
Hoe kan je nu iets missen
Dat je niet eens kent?
En ook op de tv
Doet men hieraan mee
Alles eindigt met veel geluk
Geen enkel leven gaat stuk
Het is steeds een groot feest
Ellende is er nooit geweest
Komt het door de sprookjes
Of de engelen koortjes
Ik weet niet wat het is
Alleen dat ik iets mis
Ik zit me af te vragen
Hoe ik dit heb gedragen
Ik weet wel een ding
Dat ik de volgende kerst
Ook zing
Shadow