Betraande ogen
Voorgelogen
Onzekerheid neemt toe
In alle opzichten
Hij
Die de enige is
Die de pijn kan verlichten
Jij bent het
Ook al moet ik je al menige tijd missen
Jij maakt me gelukkig, jij maakt me blij
Deze keer zal ik me niet vergissen
Ik weet het zeker
Jij hoort bij mij
Nog nooit heb ik me zo gevoeld
Jij laat mijn hart sneller kloppen
Als ik jou spreek
Beginnen mijn ogen te stralen
Elke dag
Zal jij door mijn hoofd blijven dwalen
Ik mis je
Ik geef om je
Als ik verdrietig ben
Ben jij de enige die mij op kan beuren
En wat er ook gebeurd
Jij bent voor mij heel speciaal
Jij bent alles wat ik wil
En alles wat ik ooit zou willen hebben
Je bent het beste wat mij overkomen is
Ik hoop dat ik me daarin niet vergis
Ik hou van jou