lachen dat wil ik
dat eeuwige verdriet maakt me bang
lachen dat is waar ik naar verlang
lachen echt lachen weer zoals toen...
maar ik weet me god niet hoe je dat moet doen
die tranen ken ik nou wel
die spelen al 1 jaar het spel
maar die wil ik even niet meer
ze blijven gewoon komen als regen in de lucht
en daarna als het is afgelopen klinkt er een diepe zucht
had ik maar iemand die me kon helpen
die er voor me is maarjaa...
ik ben dat kleine meisje niet meer en dat is wat ik mis
die goede oude tijd is verloren .. nooit meer terug
toen kon ik nog lachen .. echt lachen met gevoel
snap je wat ik bedoel?
aleen met verdriet.....dat lachen is wat ik verliet