Grootheidswaanzin
ALs een koning met drie kronen,
Bestijgt hij het zil'vren paard.
Vliegt mee op de vleugels,
Van zijn gouden maan.
Trouwt met de kroonprinses,
Van de dag en raad.
Vergeet zijn goede zorgen,
Door dit groot geluk.
Leeft allang niet op de wereld,
Want daar kan alles stuk.