vandaag is alles anders
vandaag weet ik niet wat ik wil
ik heb vandaag mijn dag niet
ben alsjeblieft gewoon stil
niets of niemand doet iets goed
allemaal zijn ze zeurend
aan mijn hoofd
vol gedachten
weg wil ik,
weg van vandaag
niemand is goed snik
ik drink cola
en eet chocola
maar niets dat helpt
zelfs niet gratis geld
gister was alles anders
ik wist niet wat ik wou
maar vandaag is alles anders
dit is wat ik wil
mijn wereld staat niet langer stil