Overal zie je versierde bomen
Iedereen zit over een witte kerst te dromen
Kerstmis is de tijd waar ieder mens gelukkig hoort te zijn
Toch zijn er mensen met hun hart vol verdriet en pijn
Ze missen een geliefd persoon
het is een vriend, echtgenote, ouder,dochter of zoon
Ze moeten Kerstmis vieren met hun verdriet
Het is geen ene persoon die de meserie van die mensen ziet
Het is de tijd
Het is de tijd dat men niet denkt aan hoe een ander lijdt
Men zit maar te dromen over geschenken
Men heeft geen tijd om aan een ander te denken
Het is de tijd dat men Christus geboorte viert
Men denkt dat iedereen zijn leven vol kleuren versiert
Vele mensen willen wel maar kunnen het niet
Hun leven bestaat uit meserie en verdriet
Mijn Kerstmiswens is
dat er ooit een kerstmis zal komen
zonder al dat verdriet en gemis
Dat mensen die er nu slechts van kunnen dromen,
ook eens kunnen voelen hoe een echte kerstmis is