Verscheuren
_____________
De stilte van de duisternis,
knijpt haar keel met heel haar kracht.
Je dacht niet na over het gemis,
het gemis van deze nacht.
Is je nooit verteld dat ze geen adem haalt,
dat ze het spaarde voor het genot van jou,
ze is verscheurd door haar eigen trouw,
trouw, trouw.
Je beloofde betering, voor haar ten goede,
je vele zonden, gevolgd door mijn oog,
zullen mij doen handelen uit woede,
als straf voor dat jij haar bedroog.
_______________________
It Rips Her Inside