voor oma
*^^#^^*
U heeft mij een groot geschenk gegeven.
Dat altijd in mij zal blijven leven.
Het zijn de woorden die u tegen me zei:
"Ik hou van je, meisie."
Ja, ik weet.U houdt nog steeds van mij.
In mijn gedachten hoor ik het u weer zeggen.
Het is moeilijk om aan iemand uit te leggen.
Ik had nog zoveel dingen met u willen doen.
Lachen, knuffelen, dingen die niets hebben te maken met poen.
Ook al is het leven van u afgenomen.
Via mij hart kan ik altijd bij uw liefde komen.
Ik zie u nu al een paar jaar niet meer.
En dat doet me zeer.
U heeft zoveel goeds achtergelaten,
waardoor niemand u kan haten.
Over een paar jaar, misschien,
zal ik u weer zien.
Het liefst wil ik nu weer bij u zijn,
want dat voelt zo fijn.
Maar ik zal moeten wachten,
en u herinneren in mijn gedachten.