Nu mijn blad nog wit is
denk ik dat er nooit een gedicht op zal staan
Of wacht, ik denk dat ik me vergis
maar het is nog niet gedaan
straks zie ik mijn vriendinnen weer
straks zal ik ze eindelijk weer is ontmoeten
voor die paar keer
en ik zal ze hartelijk groeten
maar ik denk dat ik hang
want ik denk er steeds weer aan
maar straks duurt nog lang
misschien is het dan met mij gedaan
misschien komen ze niet
hebben ze geen tijd
en ga ik dood van verdriet
tot hun grote spijt
mijn zusje kan haar zenuwen goed bedwingen
ze luistert naar een liedje
straks gaat ze nog zingen
met een frietje(in haar hand)
ah het liedje is gedaan
Belle Perez is klaar met zingen
maar straks zet ze weer een ander aan
en gaat ze erbij springen
maar zij gaat nog niet naar de middelbare school
zij ziet haar vriendinnetjes nog een jaar
zij blijft viool doen
en blijft lopen met lang haar
intussen zijn er weer een paar minuten verlopen
en duurt het nog maar vier uur
en kunnen we alleen nog maar hopen
want ik sta al vol vuur