Geschrokken in je slaap,
Neem ik je in m'n armen op,
Als 't water dat de lelie laat drijven,
In m'n hart wacht jou een lieve pop.
Daar zul je altijd blijven,
Nu ben ik jou herder,
Wees maar niet bang,
Ik draag je verder,
M'n hele leven lang.
Zwarte Roos. 2000