Een mooie bloempje
Eens was er een heel klein bloempje
Werd steeds vertrap,, niet opgemerkt
Bijna vergaan en onderdrukt
Maar steeds weer kwam het terug
Een heel veld mooie bloemen
Verstikte het in haar groei
Maar niets kon verhinderen
Dat het nu staat in bloei
En iedereen die het nu ziet
Vergeet dat kleine bloempje niet
Omdat het geeft een fijne geur
En opvalt door zijn mooie kleur
Shadow