Ik zie een meisje
In haar hoofd een wijsje
Over haar jeugd
Over haar verdriet en deugd
Mishandeld, geslagen,
Alle klappen moeten verdragen
En nu pas de pijn
Omdat ze niet vrolijk kan zijn
Nu als een volwassen vrouw
Terwijl ze wou
Dat ze zichzelf kon zijn
Een meisje zonder pijn