ik had haar kunnen zijn
je lacht naar mij
ik ben treurig en blij
ik ben in de war
want wat ik zag was bizar
de tranen over mijn wangen
zag ik haar aan jou lippen hangen
ze deed alles wat ik ook had kunnen doen
ik heb je misgelopen en de zoen
ik zie het telkens weer voor me
zonder jou ben ik koud en kil
maar als het lot,dit wil
je had liever een model
dan mijn liefde in het spel
elke keer als je weer naar me lacht
word de pijn verzacht
maar genezen doet het niet meer
het doet me zeer
altijd mijn hart met een zweer.