mijn hart ,
mijn hart es iets zo appart
het verdiend een prijs want een hart maakt je niks wijs
daarom heeft mijn hart een klein deurtje
kan nooit op slot ,
jullie kunnen er in en er uit maar t' liefst heb ik ....
dat jullie blijven
mijn hart draagt geen haat
weent enkel als je het verlaat
daarom is men hart zo appart ,
dus voor iemand es er nog een plaats in dit hart
maar nu is het nog broos
daarom hij nu nog niemand koos