Lieve Frank
Vaak ga ik naar de waterkant
En denk dan aan jou
Aan het water hebben wij samen
De diepste gesprekken gevoerd
Jouw lieve ogen
Die zo triest de wereld
In konden staren
Jouw lieve hand
Die de mijne zachtjes beroerd
Het komt daar aan de waterkant
Allemaal weer boven
Het mooiste
Wat jij mij ooit hebt gezegd
Is dat jij zei
Jij, Bent als een moeder voor mij
En daarom is het
Dat ik zoveel van jou hou
Toen zei ik jou
Jij bent als een zoon voor mij
En daarom is het
Dat ik zoveel van jou hou
Met die woorden in mijn gedachten
Moet ik mezelf maar troosten
Jij wilde niet meer wachten
Want jij verkoos zelf
Voor een leven daar boven
Ben blij dat jij, mij
Die woorden hebt gegeven
Want Frank, lieverd
Ik mis jou zo
In mijn leven
Zal jou echt nooit vergeten
Voor altijd diep in mijn hart
Rust zacht
Liefs Jet