Ik heb spijt..ik wil je niet kwijt !!!
Ik heb spijt....
Ik wil je niet kwijt...
Ik met me stommietijd...
En nu ...
Enkel woorden van spijt...
Wat heb ik je toch gedaan?
Enkele woorden of dingen maakten je overstuur....
Ik had het niet zo bedoeld....
Het komt wel goed.....
Zeggen ze tegen mij.....
Maar tranen stromen.....
En wat gezegd of gedaan is, is gezegd of gedaan.....
Ik weer...
Ik krijg het voor mekaar, altijd...
Niemand geloofd mijn spijt...
Jij opgescheept met mij al die tijd...
En dan al zo veel spijt..
Het spijt mij..
Dat ik je pijn doe..
Ik haat mezelf...
Maar jij...
Van jou hou ik het meest...
Voor altijd...
Ik heb spijt,
ja dat heb ik,
maar ik heb geen spijt dat ik je gekend heb,
dat jij mijn vriend waart,
dat ik van je hield en nu nog altijd van je hou.
Geen idiote dingen meer doen, dat moest ik je beloven..
Maar toch heb ik het weer gedaan...
Ik kan het niet geloven...
Ik weet nu dat het aan mij lag,
ik was idioot en gemeen,
jammer dat ik dat niet eerder zag,
want nu ben ik alleen.
Ik heb het je behoorlijk moeilijk gemaakt,
ik hield geen rekening met jou,
ik heb dingen gezegd of gedaan die je diep hebben geraakt,
nu heb ik veel berouw.
Ik weet wat ik je heb aangedaan,
en dat valt niet goed te praten,
misschien had ik eerder moeten gaan,
had ik dat toen maar in de gaten.
Iedereen zegt dat het aan jou lag,
maar dat is niet waar,
ik wou dat er nog iemand was die dat zag,
dan had jij het niet zo zwaar...
Kun je me ooit vergeven,
want ik heb zo'n spijt,
naar eeuwige haat zit ik niet te streven,
en ik wil je ook niet kwijt.
Dankbaarheid...
Het Grote Woord....
Het sluipt naar buiten...
tot Het wordt gehoord...
door Het Grote Vergevingsoor....
Je geeft me zoveel
Er is niets dat ik niet met je deel
Ik hou van je...
Dat is iets dat je weet
En ik hoop ook iets
Dat je NOOIT meer vergeet !!!
Het spijt me echt...
Hopelijk zet dit het een beetje recht...
Maar niet zo veel als woorden in het echt...
Heeeel veel liefs en ik hou van je!!