Joanna,
Ik ken je al vanaf groep vier,
Vanaf toen waren we al vriendinnen zoals mens en dier,
Je bent een lieve meid
En mijn beste vriendin
Jou wil ik nooit meer kwijt!
Ik heb geen kans gehad om te treuren,
Jij als mijn beste vriendin,
Jij was er altijd om mij op te beuren!
Een betere vriendin als jij,
Zou ik niet kunnen wensen
Alles deel ik met jou,
Pijn, plezier, verdriet,
Een betere vriendin ken ik echt niet!
Samen sterk zijn,
Dat vind ik nou fijn!
Je weet dat ik van je houd
En dat je niet kan missen, voor geen goud!
Ik wil je nooit meer kwijt,
Zo’n lieve meid,
Dat echt niet,
Dan..zo veel verdriet..
Ik hoop dat ik je snel weer kan zien,
Heel misschien..
Ach vast wel!
Gewoon afspreken als ik bel!