ik weet niet wat deze titel moet zijn
ik weet ook niet hoe ik me voel
ik snap mezelf niet meer
allang niet meer
dat ik alles fout doe... dat weet ik nou wel weer
dat hoor ik elke dag
en elke dag denk ik dan weer zal ik het dan toch doen?
en dan elke dag houd ik me weer in en doe ik heel erg blij
maar in het echt is dat anders
maar dat zeg ik niet
ik wil niet de eeuwige spiegel naar mezelf zien
dan zullen ze me dom gek of stom vinden..
en dat mag niet! ze moet en zal een ander meisje zijn