29-08-2006
ik dacht het lukt me wel zo zonder jou, maar het is erg moeilijk, omdat ik van je hou.
ik dacht ik red het wel,
maar 4dagen later, is erg snel.
ik mis je!
zou je zo graag nog even willen zoenen,
en je even willen aan raken,
zou je hand nog even willen vast houden,
en over je willen waken,
was je maar bij me.
morgen is het de dag dat ik je weer ga zien.
me bedenken, je hoorde bij mij.
even wat huilen
of met je praten
misschien.
ik wil jou!
Ik wil nog even naar je toe.
je vertellen wat ik voel
wat ik wil
wat ik weer bij jou doe.
zou je vertellen dat ik weer samen met jou wil zijn.
en je zeggen dat ik van je hou.
je willen helpen tot alles weer is, zoals het was.
zou samen met je computeren en tot diep in de nacht wachten tot dat jij wilt gaan slapen.
zou je strelen en je met ontbijt op bed wakker maken.
je laten voelen wat jij voor mij betekend.
op de fiets komen als het regent.
Ik zou..,
je alles willen geven wat ik heb