Lieve Schat
Je bent nu een jaar vrij.
Niet altijd even makkelijk gehad.
Maar ik was er voor je en jij voor mij.
Lieve Schat
ik weet je twijfelt nog of je naar haar terug zal gaan.
Maar mijn liefde is sterk en nog lang niet voorbij.
Ik weet het niet maar ik den het is nog niet weer aan.
Dus ik hoopmet heel mijn hart dat je kiest voor mij.
Lieve Schat
Uren konden we naar elkaar kijken.
Zonder iets te zeggen.
Het begon al wat te lijken.
We hoefden niets uit te leggen.
Lieve Schat
Ik weet niet wat je voelt voor mij.
Als het echt iets wordt voel ik me rijk.
Het uiten is nog moeilijk.
Voor ons allebei.
Lieve Schat
Ik heb het je nog niet gezegd.
Hoeveel ik van je hou.
Ik heb het er nog nooit over gehad.
Dat ik zo verliefd ben op jou.
Lieve Schat
Sommigen moeten ons samen niet.
Ik weet het is een lang verhaal.
En dat doet ook veel verdriet.
Maar kunnen ze niet de pot op allemaal?
Lieve Schat
Ik zal je weer een tijdje moeten missen.
Ook dan zal ik er voor je zijn.
Ook al moet ik naar je gevoelens gissen.
Als wij contact zouden houden, dat vind ik heel erg fijn.
17-7-06