mijn ziel is heen gevlogen,
mijn tijd is eens gedaan,
tot vuur en vlammen werd ik gedwongen,
jou steeds weer achterna te gaan.
Mijn ziel is heen gevlogen,
Wat is er toch gebeurd,
Waarom heb jij mij nu verlaten,
Ben jij verdwenen, heen gegaan.
Door duisternis verblindend licht,
Ben ik je gevolgd keer op keer,
Daar waar jij was, mijn gezicht,
Deed het daarom toch zo’n pijn?
Mijn ziel is heen gevlogen,
Nu weet ik weer naar waar,
De haat, de liefde, in mijn leven,
Hebben steeds hun tol geëist,
Van jou
De pijn,de warmte in mijn leven,
Dit alles werd ook jou te zwaar.
Mijn ziel is heen gevlogen,
Kom nu terug zo smeek ik luid,
Hoor mijn wanhoop door de ruimte,
Nu zijnde tussen ons bestaan
Ik ben jou en jij bent mij,
Maar zonder het bestaan
van dit geheel,
Kan ik hier niet meer verder gaan.