Die mooie, goede tijden
Voor ons nu voorbij
Geen wederzijdse liefde meer
Het is over, voor allebei
Ik heb zolang zitten twijfelen
want ik zou je kwetsen, heel erg
Terwijl mijn verdriet zich ook hoog opstapelt
en zich gevormd heeft tot één grote berg
Ik wil je zo graag troosten
en een liefhebbende arm om je heen slaan
Maar onthoudt dat we als maatjes,
elkaar nooit zullen laten gaan
Ik zou nog 100x meer kunnen zeggen
Dat ik het zo erg vindt
en dat er onder mij,
zich een heel schuldig meisje bevindt
Lieve schat, onze mooie tijden
Ook al was het niet heel lang
Zal ik nooit meer vergeten
Wees daar voor maar niet bang
Jij krijgt een speciaal plekje in mijn hart
Wat niemand kan vervangen
....., jij bent speciaal
en je behoort nog steeds tot mijn belangen
Nog één keer wil ik zeggen
iets persoonlijks, tegen jou
Je bent speciaal en onvergetelijk
en vooral, dat ik nog steeds van je hou..