En wanneer je gaat
Verdwijnen ook mijn voetstappen in die van jou
Geen lichaamsdelen ingevlochten op mooie plekken
En geen ogen om in te verdrinken, te verdwijnen
En wanneer je weg bent
Neem je me mee en laat je me achter
Ik voel me alleen want niet alleen jij bent weg
Maar ook ik
Zonder jou kan ik niet meer
* 11 juli 2006