Vergeten
Heel de tijd heb je vertrouwt,
Ik heb je gesteund,
door dik en dun.
Ik heb je altijd laten babbelen,
maar de laatste tijd,
wou jij niet meer!
4jaar zijn nu voorbij,
voor jou is het niets,
maar ik ben boos,verdrietig,
vooral alleen gelaten!
Jij bent ze gewoon vergeten,
je doet je vuilbak open,
en weg ermee!
Bye Bye zijn mijn laatste woorden!