leegte ,
buiten is het weer
grijs en grouw
de leegte maakt het hier zo kouw
niet ik haar mis
zonder haar es weer een belevenis
voelde me niet goed bij haar
das nu eens eerlijk waar
ze loog tegen me alsof ik een kind was
maar ik ben net als een emmer
dat je vuld met water
tot op een dag eens de emmer vol is en overloopt
nu ben ik op men hoede
ergens zit wel een goede
tijd brengt raad
hoop ze eens voor men deur staat