ik lig de hele nacht wakker
omdat ik pieker over morgen
wat er morgen komen zal
morgen is de grote dag
Want dan zie ik je weer
je lieve lach, je mooie ogen
je stralend gezicht
kortom, ik vind je leuk!
(voor al mijn nieuwe vriendinnen op mijn nieuwe school)