Alleen al verdwaalt tussen de drukte
Op zoek naar iemand
Pestkoppen hinderen zelfvertrouwen
Plotseling in een hoekje terugtrekken
Een fictief vriendje verzinnen
Om geheimpjes te delen en in vertrouwen te nemen
Het soort liefde dat niemand begrijpt
Iedereen denkt dat je gek bent
Door psychische, negatieve factoren
Onmogelijke opdracht voor een echte en hechte band te creƫren
Stilletjes schreeuwen naar een spontane vriendschap
Zonder dat iemand het beseft