als ik naar je kijk, verrek ik mijn nek
als jij me aan raakt, prik je me lek
als jij me zoent, hap ik naar lucht
als jij voorbij loopt, geef ik een diepe zucht
als jij gaat zitten, dan plof je neer
als jij naar me kijkt, wil ik je meer
als jij me aangaapt, zie ik wat je hebt gegeten
als jij weggaat, kan ik je niet vergeten
als ik naar jij kijk, gedraag jij je als een lijk
als jij opstaat, zie ik dat je leeft
als jij tegen me praat, weet ik dat je om me geeft
als ik naast je loop, voel ik me rijk.
wat ben ik toch gek op jou.
wat ben ik toch gek op die gek