mijn ouders zijn gescheiden
even hate ik ze beiden
ze hadden toch een kind
maar ja wat als je elkaar niet meer aardig vind
t was gewoon mijn schuld
ik had nooit geen geduld
t duurde wel een hele tijd
voor ik t door had, dat t me spijt
dat ik mezelf dit ooit heb kunnen verwijten
dat t niet aan mij lag weet ik nu
dat t definitief voorbij is weet ik nu
de papieren zijn getekend
mama heet niet meer zo als pap en ik
dat dus echt voorbij is dringt nu echt tot me door
soms werkt t wel als een boor
dan komen er heel veel tranen van verdriet
want goedkomen dat doet t niet
ma heeft een nieuwe vriend
die haar niet verdient.
ik haat hem nu en voor altijd
want nooit zullen we weer een familie zijn
de familie hoord bij het verleden
ik heb er nog t meest onder geleden