Ik ga op mijn knieën voor jou
Buig diep,
Mijn neus raakt de grond
Ik zweef voor jou
Leef voor jou
Adem jou,
Jij stroomt door mijn aderen
Je breekt me
En ik lig daar maar
Het maakt niet uit,
Ga je gang
Breek me maar,
Zo vaak je wilt
Want je weet
Dat ik niet zonder je kan
En dat ik altijd,
Wat er ook gebeurd
Naar je terug zal keren.