Dromen lang geleden
over hoe het was of ooit zou zijn.
Lachen lang geleden
over de herinneringen en het gebeuren.
Blijkbaar beide onderweg
ergens verloren.
Dromen en lachen
tussen toen en ooit verstopt.
Wil jij met mij verstoppertje spelen?
Laten we dan samen opzoek gaan
naar de droom en de lach.
Maar verstop jezelf niet,
ik ben een slechte verliezer!