Zoveel gedaan in het leven
Een hart onder de riem wil ik u geven
zoveel meegemaakt
Daarom is er veel dat u raakt
Altijd met veel plezier gewerkt
en dat heeft iedereen gemerkt
Nu is die slopende ziekte daar
Altijd maar vechten is heel zwaar
Soms kan er wat aan worden gedaan
maar als het niet kan, wil men het niet verstaan
Angst voor de dood hebben veel mensen
En die hebben vaak nog zoveel wensen
De wens voor genezen is er altijd
Alleen word die niet vaak vervuld tot mijn spijt
Dit gedicht is recht uit het hart geschreven
Een hart onder de riem wil ik geven.