Opgesloten op mijn kamer,
een opgeslote liefde,
net als rapunsel in haar toren.
Geen weg uit,
geen kans om je leven te veranderen,
gewoon wachten tot de sleutel naar je toekomt.
Niemand die kan helpen,
afhankelijk van de tijd,
hopen dat de redding nabij is.
Hoe kan ik groeien,
hoe kan ik mijn leven leiden,
opgesloten zonder een schijn van de echte wereld.
Misschien kan wel veel,
zit het in mijn hart dat ik iets bereik,
hoe kan ik dit te weten komen opgesloten in mijn toren.
Een opgeloten liefde,
een opgesloten ziel,
met opgesloten gedachten,
opgesloten dromen,
opgesloten in mijn kamer.