Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vriendinnen
Vriendinnen
Met zijn tweeën, veel plezier
Samen aan een koel glas bier
Je ziet ze samen, aan het water
Of na een feestje, met een kater
Zij hebben een bijzondere band
Samen zijn ze, zee en t’ strand
Er komt echt, niemand tussen
Als een brand, en niet te blussen
En als de ene heeft veel pijn
Wil de andere bij haar zijn
Het is een van de mooiste dingen
Twee hele dikke hart vriendinnen
Shadow
Reacties op dit gedicht
shadow vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ilona krijgsman
:
Donderdag, december 27, 2001 10:57
tja ...gelukkig heb ik ook een hartsvriendin.....daar ga ik voor door het vuur....
Over dit gedicht
Auteur:
shadow
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
27 december 2001
Thema's:
[Vriendschap]
[IK]